Educatie Professional zoekt een nieuwe uitdaging!

Deze Educatie Professional zoekt een nieuwe uitdaging in loondienst dan wel in de vorm van een opdracht. Ik breng veel kennis en ervaring mee op het gebied van Een Leven Lang Leren (cultuureducatie, mediawijsheid, leesbevordering, laaggeletterdheid & inburgering) voor verschillende doelgroepen (VVE, PO, VO, MBO, HBO, anderstaligen, laageletterden, inburgeraars, senioren, mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking), en ik heb een groot netwerk.
Daarnaast beschik ik over 11 iPads om in te zetten bij bijv. trainingen voor deze doelgroepen. Vraaggerichte projecten ontwikkelen en aanbieden is voor mij belangrijker dan aanbodgericht ontwikkelen of aanbieden. Ook de content vind ik belangrijker dan het medium of middel waarmee zij wordt overgedragen.

Ik beschik over een VAR WUO.
Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op mijn blog.
Interesse of vragen? Neem gerust contact met mij op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten