Revolutionair communiceren met MyTalk

3 opmerkingen:

 1. Hallo! Is dit geen ideaal gebruik van de nieuwe mogelijkheden. Mensen die problemen hebben met communicatie krijgen een heel pakket mogelijkheden die hen uit de isolatie haalt. Ik denk hier vooral aan autisme, en zelfs dementie en nog een hele boel te ontdekken toepassingen. Communicatie in een HST verpakking. Eva Joos.www.goaltrainingen.nl/communicatie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo! Is dit geen ideaal gebruik van de nieuwe mogelijkheden. Mensen die problemen hebben met communicatie krijgen een heel pakket mogelijkheden die hen uit de isolatie haalt. Ik denk hier vooral aan autisme, en zelfs dementie en nog een hele boel te ontdekken toepassingen. Communicatie in een HST verpakking.
  Eva Joos
  Goaltrainingen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Eva,

  Ik krijg inderdaad ontzettend positieve reacties van zeer uiteenlopende doelgroepen en hun hulpverleners; mensen met spierziekten, mensen met verschillende vormen van autisme en inderdaad ook dementie. Maar ook voor kinderen/volwassenen met verschillende leerbeperkingen biedt deze tool een uitkomst. En als leermiddel in het onderwijs... Mogelijkheden te over. Ik geef overigens ook advies en trainingen/workshops.

  Hartelijke groet,

  Karen Jong

  BeantwoordenVerwijderen